Raiffesein thm

#DIVATBARÁT LAKÁS

Raiffeisen minősített
fogyasztóbarát
lakáshitelből
Érdekel

* A kölcsön kifizetéséhez a fedezetként felajánlott ingatlan(ok)ra vagyonbiztosítás megkötése szükséges, melynek díját a THM nem tartalmazza.


#családbarát lakás

raiffeisen minősített
fogyasztóbarát
lakáshitelből
Érdekel

* A kölcsön kifizetéséhez a fedezetként felajánlott ingatlan(ok)ra vagyonbiztosítás megkötése szükséges, melynek díját a THM nem tartalmazza.


#kutyabarát lakás

raiffeisen minősített
fogyasztóbarát
lakáshitelből
Érdekel

* A kölcsön kifizetéséhez a fedezetként felajánlott ingatlan(ok)ra vagyonbiztosítás megkötése szükséges, melynek díját a THM nem tartalmazza.


#növénybarát lakás

raiffeisen minősített
fogyasztóbarát
lakáshitelből
Érdekel

* A kölcsön kifizetéséhez a fedezetként felajánlott ingatlan(ok)ra vagyonbiztosítás megkötése szükséges, melynek díját a THM nem tartalmazza.


A Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel a Magyar Nemzeti Bank pályázatán minősített fogyasztóbarát lakáshitel minősítést elnyert termék.

A Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel 5 vagy 10 éves kamatperiódusú, új, vagy használt lakóingatlan megvásárlásához, illetve meglévő lakáshitelének kedvezőbbre cseréléséhez felhasználható termék.

Számoljon és igényelje a Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt!


KAMATOZÁS TÍPUSA

HITELÖSSZEG
Ft

FUTAMIDŐ
ÉV

Válasszon kedvezmény típust!
EREDMÉNY
KAMATLÁB
%
HAVI
TÖRLESZTŐRÉSZLET
Ft
THM
%

Amennyiben további lakáshitel ajánlataink is érdeklik, kattintson ide:
ÉRDEKEL

THM magyarázata

Teljes Hiteldíj Mutató (THM): A THM a Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel 5 éves kamatperiódusú konstrukciójában 5.000.000,- Ft hitelösszegre, 20 éves futamidőre, és a maximálisan elérhető kedvezményekkel számított értékek alapján került meghatározásra 1 ingatlanfedezet vonatkozásában a 2018.02.01-től érvényes kondíciók alapján. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel termékre vonatkozó aktuális feltételeket a mindenkor hatályos Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Kondíciós Lista tartalmazza.

Kamatkedvezményeink

0,35% kamatkedvezményt biztosítunk az ügyleti kamatból*, ha Raiffeisen számláján havonta legalább a havi nettó minimálbérnek megfelelő összegű jövedelem jóváírásra kerül (ez az összeg 2017.01.01-től 84 788 Ft, 2018.01.01-től pedig 91 770 Ft).

A havi jövedelem jóváírási kötelezettség vállalása esetén e kötelezettség nem teljesítésekor a Bank a mindenkor hatályos Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kondíciós Lista szerinti díjat számítja fel, melynek összege havonta 5 000 000 Ft hitelösszeg alatt 1 750 Ft, 5 000 000 és 9 990 000 Ft hitelösszeg között 3 500 Ft, illetve 10 000 000 Ft hitelösszeg felett 5 250 Ft.*

0,20% kamatkedvezményt biztosítunk az ügyleti kamatból*, ha a hitelbírálat eredményeképpen megállapított végső hitelösszeg nem éri el a fedezetül szolgáló ingatlan, vagy több ingatlanfedezet esetén azok együttes forgalmi értékének 60%-át.

A fenti két kamatkedvezmény összevonható!

* A Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Kondíciós Lista alapján.

A kedvezményekkel kapcsolatos további részletekről a mindenkor hatályos Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Kondíciós Listában olvashat.

Részletek

Futamidő 5 éves kamatperiódus esetén 5-25 év, 10 éves kamatperiódus esetén 10-25 év.

További indulóköltség-kedvezményeink:

 • nincs folyósítási díj,
 • nincs értékbecslési díj,
 • díjmentes az igénylés befogadásához szükséges tulajdoni lap lekérésének díja (TAKARNET).

kamat: 3,60% - 5,15%
THM: 3,66% - 5,65%
kölcsönösszeg: 1 000 000 - 60 000 000 Ft
futamidő 5 éves kamatperiódus esetén 5 - 25 év, 10 éves kamatperiódus esetén 10 - 25 év
reprezentatív példa: 5 000 000 Ft összegű lakáscélú jelzáloghitel felvétele esetén 20 éves futamidővel számolva kamatkedvezmények nélkül:

A hitelfelvétel célja Használt lakás vásárlása
A hitel teljes összege 5 000 000 Ft
Futamidő 20 év
Hitelfelvételkor fizetendő összes díj és költség
    folyósítási díj 0 Ft
    tulajdoni lap másolatának lekérési díja* 3 600 Ft
    térképmásolat lekérési díja* 2 400 Ft
    jelzálogjog bejegyzés díja* 12 600 Ft
    értékbecslés díja 0 Ft
    közjegyzői díj** 28 350 Ft
5 éves kamatperiódus 10 éves kamatperiódus
A hitel teljes díja 2 413 911 Ft 3 066 192 Ft
A teljes visszafizetendő összeg 7 413 911 Ft 8 066 192 Ft
Havi törlesztőrészlet 30 696 Ft 33 414 Ft
Induló kamatláb 4,15% 5,15%
THM*** 4,99% 6,02%

A fenti reprezentatív példa 1 ingatlanfedezet vonatkozásában került meghatározásra.
* A Hitelező érdekkörén kívül felmerülő költségek 1 ingatlan vonatkozásában. A tulajdoni lap másolatának lekérési díja esetén 2 db lekérdezéssel számolva, melyből az első tulajdoni lap másolatának lekérési díja 0 Ft. Térképmásolat benyújtása családi ház, ikerház vagy sorház fedezetként történő felajánlása esetén szükséges.
** A jogszabályi előírások alapján számított munkadíj és költségtérítés összegének középértéke alapján számolt reprezentatív példa. A közjegyzői díj pontos mértéke a közjegyzői díjszabásról szóló 14/1991. (XI. 26.) IM rendelet alapján kerül a közjegyző által meghatározásra.
*** THM (Teljes Hiteldíj Mutató): A THM-érték meghatározása az aktuális általános, illetve a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Kormányrendeletben meghatározott feltételek szerint, az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) számú Kormányrendelet szerinti alapszámla díját figyelembe véve került megállapításra, ugyanakkor nem tartalmazza a fedezetül szolgáló ingatlanra vonatkozóan kötendő vagyonbiztosítás díját. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
A THM számításakor figyelembe vett díjak/költségek: ügyleti kamat, folyósítási díj, tulajdoni lap másolatának lekérési díja, térképmásolat díja, jelzálogjogbejegyzés díja, értékbecslés díja, számlavezetés díja, közjegyzői díj.
A THM számításakor figyelembe nem vett díjak/költségek: vagyonbiztosítás díja.
A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett önálló zálogjog.


Amennyiben további lakáshitel-ajánlataink is érdeklik, kattintson!

Otthonteremtési Program

Lakáshitel mellé igényeljen CSOK-ot!

Maximum 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás! A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

ÉRDEKEL

 • minimum 18 éves életkor a hitel igénylésekor, valamint legfeljebb 70 éves életkor a hitel lejáratakor (amennyiben az adós életkora a hitel lejáratakor meghaladja a 70 évet, az ügylet jóváhagyásához a sztenderd igénylési feltételeknek megfelelő adóstárs bevonása szükséges, amely esetben az adóstárs életkora a hitel igénylésekor minimum 18 év, a hitel lejáratakor legfeljebb 70 év lehet),
 • telefonos elérhetőség (lakóhelyi vezetékes telefon vagy előfizetéses mobiltelefon vagy feltöltőkártyás mobiltelefon),
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím,
 • legalább 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen,
 • egyéni vállalkozók, társas vállalkozások (Kft., Bt., Kkt.) tulajdonosai esetén minimum 12 hónap folyamatos gazdasági tevékenység,
 • egyedüli igénylés esetén minimum 120 000 Ft, adóstárssal történő igénylés esetén adós és adóstárs által együttesen minimum 160 000 Ft havi nettó jövedelem,
 • legalább kéthavi aktív, lakossági bankszámlamúlt bármely magyarországi pénzintézetnél,
 • egyéni vállalkozók, társas vállalkozások (Kft., Bt., Kkt.) tulajdonosai esetén minimum 12 hónap folyamatos gazdasági tevékenység,
 • Tájékoztatásért és kalkulációért kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, a Raiffeisen Direktet a +36-80-488-588 telefonszámon. Munkatársaink elvégzik a kalkulációt és tájékoztatják Önt a feltételekről, valamint a további lépésekről. Kérésére telefonos ügyfélszolgálatunk postázza Önnek az igényléshez szükséges dokumentumok listáját, illetve a nyomtatványokat.
 • A hiteligénylés benyújtásához kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot. Az igényléshez az alábbi dokumentumokat szükséges magával hoznia: dokumentumok listája
  Az igénylés befogadásakor a bankfiókban kiállításra és átadásra kerül a Raiffeisen Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Ajánlat.
 • A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot. Időpontfoglalás bankfiókba
 • Ahhoz, hogy a Bank el tudja bírálni a hitelkérelmét, a fedezetként felajánlott ingatlan(ok) értékbecslése szükséges. A Bank által kijelölt értékbecslő telefonon egyeztet Önnel időpontot. Az értékbecslés díját, 30 480 Ft-ot, a Bank átvállalja, tehát ezt nem kell Önnek a helyszínen kifizetni.
 • A benyújtott dokumentumok és az értékbecslés alapján a Bank elvégzi a hitelbírálatot.
 • Munkatársunk telefonon egyezteti Önnel a szerződéskötés időpontját. A szerződés megkötése a bankfiókban történik.
 • A fedezetként szolgáló ingatlan(ok)ra vagyonbiztosítás megkötése (ha korábban ezt nem tette meg) és a Bank javára hitelbiztosítéki záradék bejegyzése kötelező. A vagyonbiztosítást legkésőbb a kölcsön kifizetése előtt kell megkötnie.
 • Önnel előre egyeztetett időpontban megtörténik a kölcsön- és a zálogszerződés aláírása. A kölcsönösszeget a Bank törlesztési számlára folyósítja, amely kizárólag a kölcsön törlesztéséhez szükséges pénzügyi fedezet elhelyezését és a Kölcsön elszámolását szolgálja. A Bank a törlesztési számlát díj-, költség- és egyéb fizetési kötelezettségmentesen biztosítja az Adós részére. A törlesztési számla egyenlege után nem jár kamat. A kifizetési feltételek teljesülése után központilag kerül sor a szükséges összeg átutalására az ingatlan adásvételi szerződésben, lakáscélú hitel kiváltása esetén a kiváltandó hitelhez kapcsolódóan megjelölt számlaszám(ok)ra. Az átutalásnak (magyarországi célszámlára) nincs költsége. A kölcsön kifizetéséig kamat nem kerül felszámításra.